Peter van den Top Makelaardij - Veenendaal
  • Jaap
  • Funda
  • Facebook Peter van den Top Makelaardij
  • instagram
  • Twitter Peter van den Top Makelaardij
  • LinkedIn Peter van den Top Makelaardij
  • YouTube

Munnikenweg 44, Veenendaal

Laat u verrassen door deze bijzondere, zeer goed onderhouden, vrijstaande woning met kantoorruimte, grote vrijstaande garage, gezellige veranda, kelder en 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 4!) aan Munnikenweg 44 in Veenendaal! De woning is gebouwd in 2002 en gelegen op een royaal perceel van 544 m², aan een rustige weg, nabij een natuurgebied en het centrum. Op korte afstand zijn alle voorzieningen voorhanden die Veenendaal te bieden heeft. Ideaal is de ruime tuin, het parkeren op eigen terrein en de verschillende ruimten in huis. Een fijne familiewoning in een prettige buurt!

Munnikenweg 44, Veenendaal

Peter van den Top Makelaardij is een middelgroot makelaarskantoor in Veenendaal dat bestaat uit een enthousiast team met jarenlange ervaring in de makelaardij. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klanten. Peter van den Top Makelaardij manifesteert zich als volstrekt onafhankelijke makelaardij.

De kernactiviteiten van ons kantoor zijn de verkoop van nieuwbouw, verkoop en taxaties van woningen van particulieren, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de aankoop van een woning of voor een hypotheekadvies op maat.

Advies en persoonlijke begeleiding zijn voor ons altijd maatwerk en staan bij ons in een hoog vaandel. Onze aandacht voor u en uw belangen is gegarandeerd en mede hierdoor hebben wij een grote en vaste klantenkring weten op te bouwen.

Wij zijn u graag van dienst bij de verkoop of aankoop van uw woning en lichten onze werkwijze graag geheel vrijblijvend mondeling toe.

Neem contact met ons op