Peter van den Top Makelaardij - Veenendaal
Vorige | Volgende

Cuneraweg 0 ong RHENEN, Petenbos

Bewaar object
Nieuw in de verkoop

Omschrijving

Brinkerweide te Rhenen/Veenendaal.

Op een prachtige landelijke locatie, aan de rand van Rhenen en Veenendaal ligt deze mooie bouwkavel. De bouwkavel heeft een perceelgrootte van circa 535 m². De bouwkavel maakt onderdeel uit van het project Brinkerweide en komt te liggen in een exclusief hofje met een eigen ''laan''. Een geweldig vrij uitzicht op weiland en bomenrij!

Wat de locatie zo uniek maakt is dat de woning op steenworp afstand ligt van de Prattenburgse bossen, wat deel uitmaakt van het natuurgebied "De Utrechtse Heuvelrug". Hier kunt u kilometers lange fiets- en wandeltochten maken. In de nabijheid van de bouwkavel ligt het mooie natuurgebied Kwintelooijen, ook hier kunt u heerlijk wandelen.
Het centrum van Veenendaal is uitstekend met de fiets te bereiken. Veenendaal heeft een zeer uitgebreid winkelaanbod. Daarnaast zijn er diverse uitgaansmogelijkheden aanwezig.

Via de rondwegen zijn er uitstekende aansluitingen naar de snelwegen A12, A15 en A30. Ook beschikt Veenendaal over meerdere NS-stations.

Het hoofdgebouw mag binnen het bouwvlak een maximale inhoud hebben van 600 m³. De goothoogte bedraagt maximaal 7,5 meter en de maximale bouwhoogte bedraagt 10,5 meter.
Naast deze 600 m³ inhoud mag er ,binnen de aanduidingszone 'specifieke vorm van wonen - erf' of binnen het bouwvlak, (maximaal) 125 m² (circa 400 m³) aan "bijbehorende bouwwerken" worden gebouwd.
Onder bijbehorende bouwwerken worden onder andere verstaan: aan- en uitbouwen en garage(s).
Bijbehorende bouwwerken mogen een maximale goothoogte van 3,3 meter hebben en een maximale bouwhoogte van 4,5 meter.
Verder is het mogelijk om de woning te "onderkelderen". Het realiseren van een kelder heeft geen invloed op de maximaal toegestane inhoud van de woning (600 m³) plus eventuele bijbehorende bouwwerken (circa 400 m³). De maten van het bouwvlak zijn 8,5 meter x 13,0 meter.
Het is kavel nummer 4!

Opmerking:

- Er geldt geen aannemers-/en architect verplichting.


Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
717 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rhenen
Sectie
A
Perceel
1441
Oppervlakte
535 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object