Het kopen of verkopen van een eigen woning is zowel emotioneel als financieel één van de belangrijkste stappen in uw leven. Een moment waarop er veel op u afkomt, er een hoop geregeld moet worden en de nodige kennis en kunde handig is om alles soepel te laten verlopen. Peter van den Top Makelaardij is hier om u tijdens dit traject te helpen.
Wij zijn een zeer succesvol en veelzijdig makelaarskantoor met een laagdrempelige, vriendelijke en professionele werkwijze. U kunt bij ons terecht voor alle diensten die te maken hebben met de aankoop of verkoop van uw woning. Onze enthousiaste makelaars hebben door hun jarenlange ervaring een uitgebreide kennis van de onroerend goed markt in Veenendaal en in de directe omgeving. Bij ons staat professionaliteit en klantgerichte dienstverlening voorop!

Door de unieke combinatie van kennis van de lokale huizenmarkt, onze service en bovenal persoonlijke aandacht, zorgen wij voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van het aankoop- of verkooptraject. Binnen de woningmakelaardij houden wij ons bezig met onder andere de volgende disciplines:

Aan- en verkoop alsmede taxaties van bestaande woonhuizen

Het enthousiaste team van gespecialiseerde makelaars staan voor u klaar. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen wij graag aan u over onze werkwijze en procesgang. Wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z.

Verkoop en advisering van nieuwbouwprojecten

Peter van den Top Makelaardij is ook gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Maar daarnaast hebben de professionals ook de expertise en marktinformatie om projectontwikkelaars te voorzien van diepgaand advies. Advies als het gaat om posities voor (her)ontwikkeling in uitbreidingslocaties of het binnenstedelijk gebied.