Het verkopen van een woning is voor u niet zomaar een dagelijkse aangelegenheid en is zeker meer dan alleen een bord in de tuin. Het gaat om grote belangen en veel geld. Daarom hebben wij er ons vak van gemaakt u door deze spannende tijd heen te helpen. Wij zijn u graag van de eerste tot en met de laatste stap van het verkoopproces van dienst.

Onderstaand geven wij aan welke trajecten er onder andere plaatsvinden bij de verkoop van uw woning.

Opname van uw woning:

Wij zullen allereerst uw woning bezichtigen en letten op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van uw woning en de woonomgeving. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de marktsituatie en de prijzen van de soortgelijke woningen in de buurt. Samen met u komen wij tot een realistische vraagprijs.

Nadat de woning door de makelaar in de verkoop is genomen zullen wij deze op een uitgebreide en exclusieve wijze bij de potentiele kopers onder de aandacht brengen. Dit gebeurt op de volgende manieren:

Uitgebreide verkoopbrochure:

Hierin komt een uitgebreide omschrijving van uw woning te staan, diverse foto’s, ingekleurde plattegronden en een kadastrale kaart. Deze verkoopbrochure wordt aan potentiele kopers meegegeven of opgestuurd. Tevens kan men de brochure downloaden via onze eigen website of via funda.

Etalage:

Tevens wordt er ook een fotoreportage met een uitnodigende tekst van uw woning geplaatst in onze etalage( drie grote tv schermen).Ons kantoor bevindt zich op een zeer drukke zichtlocatie waardoor deze zeer regelmatig door passanten wordt bekeken.

Internet:

Uw woning wordt op onze eigen website www.petervandentop-makelaardij.nl op een uitgebreide en professionele( o.a. tekst, foto’s, plattegronden en film) manier gepresenteerd.

Funda:

Uw woning wordt op funda op een uitgebreide en professionele( o.a. tekst, foto’s, plattegronden en film) manier gepresenteerd.

Social Media:

Uw woning wordt tevens aangeboden via facebook, twitter, linkedin en instagram.

Bezichtigingen en onderhandelingen:

Wij begeleiden de potentiele kopers door uw woning en nodigen ze uit een bod te doen op uw huis. In het onderhandelingstraject wat hierop volgt zetten wij ons in voor maximaal resultaat met alleen uw belangen voor ogen.

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond leggen wij de koopovereenkomst voor u vast in een koopakte. De hele verdere afwikkeling van de verkoop wordt door ons tot na de notariele overdracht begeleid. Onze dienstverlening neemt u veel werk en zorg uit handen en geeft u veel zekerheid en gemak bij het verkopen van uw woning.

Heeft u een vraag?

Wij staan klaar om u te helpen.